M1 – Aidosti lähellä asiakasta

Teemme kaikkemme löytääksemme ratkaisuja asiakkaidemme arjen helpottamiseksi; Inhouse -resurssipankki, TUBO -kommentointijärjestelmä, suuryritysten tarpeisiin räätälöity älykäs verkkopohjainen markkinointiviestinnnän logistiikka-assistentti – kaikki nämä innovaatiot ovat syntyneet tunnistettuamme tarpeen helpottaa asiakkaidemme arkea. Silmämme pysyvät avoinna tulevaisuudessakin, asiat voi tehdä vieläkin paremmin ja helpommin.

Niin on, jos siltä näyttää

Tarjoamme markkinoinnin strategista suunnittelua, brändinhallintaa, yritysilmeitä ja niihin liittyviä monipuolisia toteutuksia. Heitämme ideoita ilmaan ja nappaamme parhaat kiinni. Graafiset suunnittelijat, sisällönsuunnittelijat, digiosaajamme sekä koko moniammatillinen tiimimme luo sykkivää sisältöä niihin medioihin, jotka ovat juuri sinun toiminnallesi parhaiten hyödyksi. Meillä on runsaasti kokemusta niin kokonaisvaltaisista kampanjoista, SoMe-täysosumista kuin palkituista markkinointiteoistakin!

Inhouse

Inhouse on yrityksesi markkinoinnin suunnittelua ja toteuttamista M1-ammattilaisten avulla, omissa toimitiloissasi. Inhouse-työntekijä on sopimuksen mukaan käytössäsi vaikka joka päivä; työyhteisösi saa uutta näkökulmaa tekemiseen ja sinä säästät työntekijöidesi resursseja omien ydintehtävien suorittamiseen.

HISTORIA

Mainostoimisto M1:n juuret ulottuvat 1970-luvulle, tusseilla piirrettyihin mainosjulisteisiin ja ”Mainosmimmeihin” saakka. Vuonna 1990 Raija ja Markku Lamberg ostivat Mainosmimmit Oy:n ja nykyinen Mainostoimisto M1 sai alkunsa. Aputoiminimi Media M1 otettiin käyttöön vuonna 1997. Vuonna 2000 Mainostoimisto Media M1 yhtiöitettiin omaksi yrityksekseen; loppuvuodesta 2001 Media M1 osti perinteikkään Mainostoimisto BSA:n liiketoiminnan. Tämän päivän Mainostoimisto M1 on täysin työntekijöidensä omistama ja osakkaita yhtiöllä on 5.

Media M1 prosessikaavio