IMAGOFILMI

Stemma-ketju on perinteikäs, itsenäisten kauppiasyrittäjien omistama huonekaluketju. Tuotimme Stemmalle imagofilmin, joka kertoo Stemma-ketjun pitkän kasvutarinan visuaalisen kerronnan keinoin.

Asiakas

Stemma Oy

Stemma – prosessikuvaus

Lähtötilanne

Stemma-brändi nojaa vahvoihin, vakuuttaviin arvoihin ja perinteisiin. Halusimme tuoda nämä arvot ja ketjun pitkän historian esiin nykyaikaisessa, monikäyttöisessä, digitaalisessa formaatissa.Vakuuttavan, kotimaisuutta ja paikallisuutta sekä pitkiä perinteitä korostavan imagofilmin tuottaminen.

Konsepti

Tuotetaan koko ketjun ja yksittäisten kauppiaiden hyödynnettävissä oleva imagovideo, jota voi jakaa YouTubessa, Facebookissa ja www-sivustoilla.

Toteutus

Kustannustehokas ja nopea, tiiviillä tuotantoryhmällä toteutettu imagofilmituotanto.Imagovideo on ollut asiakkaalle hyvin mieluisa ja se on saanut runsaasti positiivista palautetta myös kuluttajilta.

Mitä tehtiin?

Stemma-ketju on kotimainen, itsenäisten kauppiasyrittäjien omistama huonekaluketju. Tuotimme Stemmalle imagofilmin, joka kertoo Stemma-brändin 40-vuotisesta taipaleesta suomalaisen huonekalumyynnin ytimessä. Ideointi, käsikirjoitus ja animointi.

Tekijät

Sami Ahmaoja / Media Designer

Related Projects